Musiceren vanuit mijn hart

Portret Regina

Dat is wat ik voel als ik muziek maak en dat wil ik graag met anderen delen. Daarom werk ik graag samen, zowel met andere muzikanten als met de luisteraar. We delen emotie en zo kunnen we samen genieten van de schoonheid van muziek.

Mijn naam is Regina de Bakker (1967) en ik woon in Bennekom. Mijn hart gaat uit naar mijn eigen vakgebied en daar ben ik ook actief in: musiceren en lesgeven. Het is onderdeel van mijn dagelijks leven.

‘Durf te vertrouwen op je gevoel en ontwikkel je talent’

Dat is mijn levensmotto. Samenwerken en een prettige sfeer creëren waarin we leren van elkaar en tot bloei komen, is van onschatbare waarde. Dat ik mag bijdragen aan het tot bloei komen van muzikaal talent vind ik bijzonder.

Opleiding

Mijn muzikale opleiding heb ik gevolgd aan het Conservatorium in Zwolle (tegenwoordig ArtEZ hogeschool voor de kunsten). Als organist ben ik in 1990 afgestudeerd bij Harm Jansen en bij Rudy de Heus heb ik mijn pianostudie in 1992 afgerond. Daarnaast heb ik koordirectie lessen gevolgd bij Jos Vermunt en ben ik in het bezit van de diploma’s Muziek op Schoot (muziekonderwijs voor kinderen van 0-4 jaar) en Muziek Basisonderwijs (leeftijd 4-12 jaar).

Ervaring

Al tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met lesgeven zowel thuis als op verschillende muziekscholen. Nog steeds geef ik met veel plezier en enthousiasme les aan kinderen en volwassenen en dat alweer ruim 30 jaar. Ik maak deel uit van Muziekplein Ede, het collectief van samenwerkende, zelfstandige muziekdocenten. Vanuit Muziekplein geef ik pianoles in Cultura Ede en in Muziekcentrum OBK Bennekom. Als organist en pianist ben ik werkzaam in verschillende kerkgenootschappen en als repetitor begeleid en ondersteun ik koren en solisten bij repetities en uitvoeringen.

Leslocaties

Cultura Ede, Molenstraat 45 in Ede   
Muziekcentrum OBK, Kierkamperweg 36 in Bennekom 
Weerkruislaan 73 in Bennekom

© Copyright - Regina op Muziek | website - studio ZOO